CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 09, 2010

6 Nov 2010

6 November lepas merupakan date yang sangat best untuk mama lil star ngan ayah lil star. Alhamdulillah dah cukup 8 bulan mama lil star ngan ayah lil star sah jadi suami isteri. Lepas tu pulak, hari yang sama, lil star pun cukup 5 bulan dalam perut. Alhamdulillah. ^_^

Asalnya plan mama lil star ngan ayah lil star nak pegi Maruyama Zoo jalan2 kan. Dah lama tak berjalan. Hehe. Tapi oleh sebab dua2 pun bangun lambat pagi sabtu tu, cancel la plan tu. Lagipun pukul 6 mama lil star ngan ayah lil star nak pegi Thai party. So baik la mama lil star berehat di rumah sebelum party tu. Oleh sebab tak ada plan apa2, mama lil star pun just masak la special2 sikit hari tu untuk ayah lil star (Special tahap mama lil star je la ;p). Ayah lil star pun dah berjaya digemukkan hari tu. Hihi. Pastu bila ayah lil star bising perut dia dah naik, mama lil star pun cakap, weekend je yg mama lil star boleh masak meriah2 kan. Weekdays masak ala kadar je. So makan je le. Weekdays kang kurus la balik kan. Hehe.

Then esoknya, 7 nov baru la ayah lil star ngan mama lil star keluar jalan2. Tapi tak pegi pun zoo, sebab mama lil star rasa tak sedap badan pagi tu. So mama lil star just ajak ayah lil star jalan2 amik gambar kat uni je. Sebab sekarang pokok2 tengah cantik sangat. So kena amik gamba b4 semua dah gugur. ^_^







3 comments:

  1. Hello Alia. First of all nak congratulate you for the pregnancy! ;) Tahniah...

    And I am so amazed by the pics above. Cantekla scenery kat sana... Aaa! Beautiful! .. One day nak travel a lottttt la.. Nak tangkap gambar banyak2! Hee. :)

    U, take care and kirim salam kat ur hubby Zaki. :)

    ReplyDelete
  2. thank u nono. :)

    nanti one day i bet mesti nono dpt travel macam2 tmpt punye. n dpt tangkap gambar cantik2.
    kte tak pandai tangkap gambar macam nono. hehe.

    ok insyaAllah nnt kte kimslm kt die. nono take care jugak ye. :)

    ReplyDelete